Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: joulukuu 15, 2023

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan palvelua käyttäessäsi tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevat käytäntömme ja menettelytapamme sekä kerrotaan sinulle yksityisyydensuojaa koskevista oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinta ja määritelmät Tulkinta Sanoilla, joiden alkukirjain on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, on seuraavassa määritellyt merkitykset. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikössä vai monikossa.

Määritelmät Tässä tietosuojakäytännössä tarkoitetaan:

Tilillä tarkoitetaan yksilöllistä tiliä, joka on luotu Sinulle Palvelumme tai sen osien käyttämiseksi. Sidosyksiköllä tarkoitetaan yhteisöä, jolla on määräysvalta, joka on osapuolen määräysvallassa tai joka on sen kanssa yhteisessä määräysvallassa, kun ’määräysvallalla’ tarkoitetaan vähintään 50 prosentin omistusosuutta osakkeista, osuuksista tai muista arvopapereista, jotka oikeuttavat äänestämään johtajien valinnassa tai muussa johtovallassa. Yhtiö (tässä sopimuksessa käytetään joko nimitystä ”Yhtiö”, ”Me”, ”Me” tai ”Meidän”) tarkoittaa Brooklake OU:ta, Sakala tn 7-2, 10141 Harju maakond, Tallinna, Kesklinna linnaosa. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto sijoittaa tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tai muuhun laitteeseesi ja jotka sisältävät muun muassa tietoja selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla. Maa viittaa: Viro Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla voi käyttää Palvelua, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia. Henkilötiedot ovat kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön. Palvelu tarkoittaa verkkosivustoa. Palveluntarjoajalla tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja yhtiön puolesta. Se viittaa kolmansiin osapuoliin, jotka Yhtiö on palkannut helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan Yhtiötä Palvelun käytön analysoinnissa. Käyttötiedoilla tarkoitetaan automaattisesti kerättyjä tietoja, jotka syntyvät joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivuvierailun kesto). Verkkosivustolla tarkoitetaan GigaJarsia, johon pääsee osoitteesta https://gigajars.com. Sinä tarkoitat henkilöä, joka käyttää Palvelua tai yrityksen tai muun oikeushenkilön, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää Palvelua, tapauksen mukaan. Henkilötietojesi kerääminen ja käyttäminen Kerätyt tietotyypit Henkilötiedot Palvelua käyttäessäsi saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa:

Käyttötiedot Käyttötiedot Käyttötietoja kerätään automaattisesti Palvelun käytön yhteydessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollaosoite (esim. IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi kellonaika ja päivämäärä, kyseisillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta, saatamme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, kuten muun muassa käyttämäsi mobiililaitteen tyypin, mobiililaitteesi yksilöllisen tunnuksen, mobiililaitteesi IP-osoitteen, mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän, käyttämäsi mobiiliselaimen tyypin, yksilölliset laitetunnisteet ja muita diagnostisia tietoja.

Saatamme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää, kun vierailet palvelussamme tai kun käytät palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta.

Seurantateknologiat ja evästeet Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantateknologioita palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen tallentamiseen. Seurantateknologioita ovat majakat, tunnisteet ja skriptit, joita käytetään tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin. Käyttämiämme tekniikoita voivat olla:

Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka sijoitetaan laitteeseesi. Voit määrätä selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitakin palvelumme osia. Ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia siten, että se ei hyväksy evästeitä, palvelumme voi käyttää evästeitä. Verkkomajakat. Tietyt palvelumme osiot ja sähköpostiviestimme voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, niin sanottuja verkkomajakoita (joita kutsutaan myös nimellä clear gif, pixel tag ja single-pixel gif), joiden avulla Yhtiö voi esimerkiksi laskea kyseisillä sivuilla vierailleet tai sähköpostiviestin avanneet käyttäjät ja käyttää muita asiaan liittyviä verkkosivuston tilastoja (esimerkiksi tietyn osion suosion kirjaaminen ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistaminen). Evästeet voivat olla ”pysyviä” tai ”istunto”-evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun poistut verkosta, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimesi. Lue lisää evästeistä Free Privacy Policy -sivuston artikkelista.

Käytämme sekä istuntoevästejä että pysyviä evästeitä alla mainittuihin tarkoituksiin:

Välttämättömät / välttämättömät evästeet Tyyppi: Evästeet: Istuntoevästeet Hallinnoija: Käyttötarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluja ja käyttää joitakin sen ominaisuuksia. Ne auttavat todentamaan käyttäjät ja estämään käyttäjätilien vilpillistä käyttöä. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain voidaksemme tarjota sinulle näitä palveluita. Evästekäytäntö / -ilmoitus Evästeiden hyväksyminen Evästetyyppi: Evästeet: Pysyvät evästeet Hallinnoija:: Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla. Toiminnallisuus Evästeet Tyyppi: Hallinnoija: Henkilökohtaiset evästeet: Tyyppi: Pysyvät evästeet Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa tekemäsi valinnat, kun käytät verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kieliasetuksesi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi käyttökokemus ja välttää se, että sinun tarvitsee syöttää asetuksesi uudelleen joka kerta, kun käytät verkkosivustoa. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoistasi saat evästekäytännöstämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiosta.

Henkilötietojesi käyttö Yritys voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien palvelumme käytön seuranta. Tilisi hallinnoimiseksi: hallinnoidaksesi rekisteröitymistäsi Palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä. Sopimuksen täyttämiseksi: ostamiasi tuotteita, tuotteita tai palveluita koskevan ostosopimuksen tai muun Palvelun kautta kanssamme tehdyn sopimuksen laatiminen, noudattaminen ja toteuttaminen. Ottaa yhteyttä sinuun: ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat toiminnallisuuksiin, tuotteisiin tai sopimuksen kohteena oleviin palveluihin liittyviä päivityksiä tai informatiivista viestintää, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai kohtuullista niiden toteuttamiseksi. Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet kysynyt, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tietoja. Pyyntöjesi hallinnoimiseksi: Pyyntöjesi käsittelemiseksi ja hallinnoimiseksi. Yrityssiirtoja varten: Voimme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme fuusion, luovutuksen, uudelleenjärjestelyn, uudelleenorganisoinnin, purkamisen tai muun omaisuutemme tai koko omaisuutemme myynnin tai siirron joko jatkuvana toimintana tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä, jossa siirrettävien omaisuuserien joukossa on meidän hallussamme olevia Palvelun käyttäjiä koskevia henkilötietoja. Muihin tarkoituksiin: Käytämme tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoiden tehokkuuden määrittämiseen sekä palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja käyttökokemuksesi arviointiin ja parantamiseen. Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

Palveluntarjoajien kanssa: Palveluntarjoajat: Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietojasi palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme palvelumme käyttöä ja ottaaksemme sinuun yhteyttä. Yrityssiirtoja varten: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi fuusion, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan ostamisen yhteydessä tai sitä koskevien neuvottelujen aikana toiselle yritykselle. Kumppaneiden kanssa: Tällöin edellytämme, että nämä tytäryhtiöt noudattavat tätä tietosuojakäytäntöä. Sidosyrityksiin kuuluvat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, jotka ovat määräysvallassamme tai jotka ovat yhteisen määräysvallan alla kanssamme. Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita. Muiden käyttäjien kanssa: Kun jaat henkilökohtaisia tietoja tai olet muulla tavoin vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä nämä tiedot ja niitä voidaan levittää julkisesti ulkopuolelle. Sinun suostumuksellasi: Suostumuksellasi voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen. Henkilötietojesi säilyttäminen Yhtiö säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja oikeudellisten sopimustemme ja käytäntöjemme täytäntöönpanemiseksi.

Yhtiö säilyttää käyttötietoja myös sisäisiä analyysitarkoituksia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään palvelumme turvallisuuden vahvistamiseen tai toiminnallisuuden parantamiseen tai kun olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään näitä tietoja pidempään.

Henkilötietojesi siirto Tietojasi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimipaikoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että nämä tiedot saatetaan siirtää ja säilyttää tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalainsäädäntö saattaa poiketa sinun lainkäyttöalueesi lainsäädännöstä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa kyseisten tietojen toimittaminen, merkitsee suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys toteuttaa kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojen turvallisuus.

Henkilötietojesi poistaminen Sinulla on oikeus poistaa sinusta keräämämme henkilötiedot tai pyytää meitä avustamaan sinua niiden poistamisessa.

Palvelumme saattaa antaa sinulle mahdollisuuden poistaa tiettyjä sinua koskevia tietoja palvelusta.

Voit päivittää, muuttaa tai poistaa tietojasi milloin tahansa kirjautumalla tilillesi, jos sinulla on sellainen, ja menemällä tiliasetukset-osioon, jossa voit hallita henkilökohtaisia tietojasi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi pääsyä meille antamiisi henkilötietoihin, oikaistaksesi tai poistaaksesi ne.

Huomaa kuitenkin, että meidän on ehkä säilytettävä tietyt tiedot, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus tai laillinen peruste tehdä niin.

Henkilötietojesi luovuttaminen Liiketoimintatapahtumat Jos yritys on mukana sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme asiasta ennen kuin henkilötietojasi siirretään ja niihin aletaan soveltaa erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta Tietyissä olosuhteissa Yhtiö voi olla velvollinen luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki tai julkisten viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) pätevät pyynnöt sitä edellyttävät.

Muut lakisääteiset vaatimukset Yhtiö voi luovuttaa henkilötietojasi, jos se on hyvässä uskossa sitä mieltä, että tällainen toiminta on tarpeen:

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen Yhtiön oikeuksien tai omaisuuden suojaaminen ja puolustaminen Palveluun liittyvien mahdollisten väärinkäytösten estäminen tai tutkiminen Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaaminen Oikeudellisen vastuun torjuminen Henkilötietojesi turvallisuus Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta tapahtuva lähetysmenetelmä tai sähköinen tallennustapa ei ole 100-prosenttisen turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Lasten tietosuoja Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja alle 13-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiailta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimiin poistaaksemme kyseiset tiedot palvelimiltamme.

Jos joudumme käyttämään suostumusta tietojesi käsittelyn oikeusperusteena ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, saatamme vaatia vanhemman suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme kyseisiä tietoja.

Linkit muille verkkosivustoille Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita me emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa emmekä ota vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvästi palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan ”Viimeksi päivitetty”-päivämäärän.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tähän tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: [email protected]

Recent Posts

    Recent Comments

    Ei kommentteja.

    New Casinos
    Stars Casino: Get $100 bonus cash + 200 bonus spins