Personvernerklæring

Sist oppdatert: 15. desember 2023

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og avsløring av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om personvernrettighetene dine og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personopplysninger til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen.

Tolkning og definisjoner Tolkning Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller flertall.

Definisjoner For formålene med denne personvernerklæringen:

Konto betyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår. Tilknyttet selskap betyr en enhet som kontrollerer, er kontrollert av eller er under felles kontroll med en part, der «kontroll» betyr eierskap av 50 % eller mer av aksjene, aksjeandeler eller andre verdipapirer som har rett til å stemme ved valg av styremedlemmer eller annen forvaltningsmyndighet. Selskapet (referert til som enten «selskapet», «vi», «oss» eller «vår» i denne avtalen) refererer til Brooklake OU, Sakala tn 7-2, 10141 Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa. Informasjonskapsler er små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, og inneholder detaljene om nettleserloggen din på det nettstedet blant mange bruksområder. Land refererer til: Estland Enhet betyr enhver enhet som har tilgang til tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller et digitalt nettbrett. Personopplysninger er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person. Tjenesten refererer til nettstedet. Tjenesteleverandør betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsselskaper eller enkeltpersoner ansatt av selskapet for å tilrettelegge for tjenesten, for å yte tjenesten på vegne av selskapet, for å utføre tjenester relatert til tjenesten, eller for å bistå selskapet med å analysere hvordan tjenesten brukes. Bruksdata refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk). Nettstedet refererer til GigaJars, tilgjengelig fra https://gigajars.com. Du betyr individet som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet, eller annen juridisk enhet på vegne av hvilken en slik person får tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt. Innsamling og bruk av dine personopplysninger Datatyper som samles inn personopplysninger Mens vi bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

Bruksdata Bruk Databruksdata samles inn automatisk når tjenesten brukes.

Bruksdata kan inkludere informasjon som enhetens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten vår som du besøker, tidspunktet og datoen for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten med eller gjennom en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, din unike mobilenhets ID, IP-adressen til mobilenheten din, mobilen din operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også samle inn informasjon som din nettleser sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet.

Sporingsteknologier og informasjonskapsler Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og lagre viss informasjon. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår. Teknologiene vi bruker kan omfatte:

Informasjonskapsler eller nettleserinformasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil plassert på enheten din. Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av tjenesten vår. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan tjenesten vår bruke informasjonskapsler. Web Beacons. Enkelte deler av tjenesten vår og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer kjent som web beacons (også referert til som klare gifs, pikselkoder og enkeltpiksel gifs) som tillater selskapet for eksempel å telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel registrering av populariteten til en bestemt seksjon og verifisering av system- og serverintegritet). Informasjonskapsler kan være «Persistente» eller «Session»-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens øktinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren. Lær mer om informasjonskapsler i artikkelen om gratis personvernregler.

Vi bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

Nødvendige/essensielle informasjonskapsler Type: Øktinformasjonskapsler Administrert av: Oss Formål: Disse informasjonskapslene er essensielle for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og for å gjøre deg i stand til å bruke noen av funksjonene. De bidrar til å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om tilbys, og vi bruker kun disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene. Retningslinjer for informasjonskapsler / Godkjennelse av informasjonskapsler Type informasjonskapsler: Vedvarende informasjonskapsler Administrert av: Oss Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet. Funksjonalitet Informasjonskapsler Type: Vedvarende informasjonskapsler Administrert av: Oss Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi innstillingene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk våre retningslinjer for informasjonskapsler eller delen om informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Bruk av dine personopplysninger Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår, inkludert å overvåke bruken av tjenesten vår. For å administrere kontoen din: for å administrere registreringen din som bruker av tjenesten. Personopplysningene du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjoner i tjenesten som er tilgjengelige for deg som registrert bruker. For gjennomføring av en kontrakt: utvikling, overholdelse og gjennomføring av kjøpskontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av en hvilken som helst annen kontrakt med oss ​​gjennom tjenesten. For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel en mobilapplikasjons push-varslinger angående oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonaliteten, produktene eller de avtalte tjenestene, inkludert sikkerhetsoppdateringene , når det er nødvendig eller rimelig for gjennomføringen. For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon. For å administrere forespørslene dine: For å delta og administrere forespørslene dine til oss. For virksomhetsoverføringer: Vi kan bruke opplysningene dine til å evaluere eller gjennomføre en fusjon, avhendelse, restrukturering, omorganisering, oppløsning eller annet salg eller overføring av noen eller alle våre eiendeler, enten som en fortsatt drift eller som en del av konkurs, avvikling, eller lignende prosedyre, der personopplysninger som holdes av oss om våre tjenestebrukere er blant eiendelene som overføres. For andre formål: Vi kan bruke informasjonen din til andre formål, for eksempel dataanalyse, identifisering av brukstrender, bestemme effektiviteten av våre kampanjekampanjer og for å evaluere og forbedre tjenesten vår, produktene, tjenestene, markedsføringen og din opplevelse. Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

Med tjenesteleverandører: Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for å kontakte deg. For virksomhetsoverføringer: Vi kan dele eller overføre din personlige informasjon i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap. Med tilknyttede selskaper: Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, i så fall vil vi kreve at disse tilknyttede selskapene overholder denne personvernerklæringen. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt morselskap og alle andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss. Med forretningspartnere: Vi kan dele din informasjon med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer. Med andre brukere: når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler i offentlige områder med andre brukere, kan slik informasjon bli sett av alle brukere og kan distribueres offentlig utenfor. Med ditt samtykke: Vi kan avsløre din personlige informasjon til andre formål med ditt samtykke. Oppbevaring av dine personopplysninger Selskapet vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares generelt i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre tidsperioder.

Overføring av dine personopplysninger Din informasjon, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets driftskontorer og på andre steder der partene som er involvert i behandlingen befinner seg. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernreglene etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

Selskapet vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til Dine data og annen personlig informasjon.

Slett dine personopplysninger Du har rett til å slette eller be om at vi hjelper til med å slette personopplysningene vi har samlet inn om deg.

Tjenesten vår kan gi deg muligheten til å slette visse opplysninger om deg fra tjenesten.

Du kan oppdatere, endre eller slette informasjonen din når som helst ved å logge på kontoen din, hvis du har en, og gå til kontoinnstillinger-delen som lar deg administrere din personlige informasjon. Du kan også kontakte oss for å be om tilgang til, korrigere eller slette all personlig informasjon som du har gitt oss.

Vær imidlertid oppmerksom på at vi kan trenge å beholde visse opplysninger når vi har en juridisk forpliktelse eller lovlig grunnlag for å gjøre det.

Offentliggjøring av dine personopplysninger Forretningstransaksjoner Hvis selskapet er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger overføres. Vi vil varsle før dine personlige data overføres og blir underlagt en annen personvernerklæring.

Rettshåndhevelse Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).

Andre juridiske krav Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

Overhold en juridisk forpliktelse Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til selskapet Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten Beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten Beskytt mot juridisk ansvar Sikkerheten til dine personlige data Sikkerheten til dine Personopplysninger er viktige for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

Barns personvern Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 13 år. Hvis du er en forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra noen under 13 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din og landet ditt krever samtykke fra en forelder, kan vi kreve samtykke fra foreldrene dine før vi samler inn og bruker denne informasjonen.

Lenker til andre nettsteder Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernpolitikken eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernreglene Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut de nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår, før endringen trer i kraft, og oppdaterer «Sist oppdatert»-datoen øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:

På e-post: [email protected]

Recent Posts

    Recent Comments

    Ingen kommentarer å vise.

    New Casinos
    Stars Casino: Get $100 bonus cash + 200 bonus spins